Sluta!
Publicerat den

 
Det blir tyvärr inte så många bilder på min grabb nu för tiden. För på alla bilder ser han ut såhär: Alltså jättebesvärad ut. För det han säger är: "Neeeej mamma, ta inte kort.. Ta bort kameran".
Så. Ibland får ni vänta ett tag på att få se kort på honom. Känns taskigt att tvinga honom att vara med på kort när han inte vill. Men när han väl vill, så kommer det ut <3
Tar givetvis lika många kort på honom som på Elsa, bara för att jag inte kan lägga ut bilder på honom när han själv uttrycker att han inte ens vill att fotot ska tas. Då känns det verkligen som att jag kränker hans integritet. 
 
På detta foto sa han: "Okej mamma, ta ett kort då. Är det färdigt nu?", "Ett till då Ian, så är jag klar sen", "Okej då, mamma..." 

Vart drar man gränsen för vad som är okej? Är det ok att lägga ut bilder där barnet syns, men ansiktet är lite dolt? Är det bättre? Dessa tankar har fått mig att fundera på att sluta lägga ut någon bild alls på båda mina barn. Det är så svårt det här med integritet. Men jag tänker som så att jag slutar lägga ut bilder när barnen uttrycker att de inte vill vara med på bild. När barnen sen blir i ålder att förstå att andra kan se bilderna får de säga om jag ska inaktivera eller behålla det som jag lagt ut, och jag vet, allt finns kvar - det är ju internet. Men gjort är gjort, vi är många som lägger ut bilder på våra barn!
 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo