Sjukstuga
Publicerat den

Natten har varit orolig, inte från Elsas sida (hon sover fortfarande hela nätterna och man får nästan tvinga henne att äta nattetid då hon somnar direkt när hon läggs till bröstet och tagit 2-3 sugtag), men Ian vaknade iallafall flera gånger inatt och gnällde och ville att vi skulle "ta bort" något. Vi trode ju givetvis att det var täcket som störde honom eftersom att han inte brukar vilja ha täcke på natten trots att jag envisas om att lägga över täcket på honom när han sover. Men det var inte det som var problemet inatt. Vi somnade iallafall om.
 
Nu på morgonen har han gråtit och klagat på ont i örat och det är väll bara att anta att han har fått sig en öroninflammation efter denna långdragna förkyldning som jag, Christian och Ian har haft i flera veckor nu. Ta i trä *knack-knack* så har Elsa bara haft lite snuva och tack och lov inte drabbats av denna slemhosta som vi har haft. 
Efter att Ian hade lunginflammation strax efter att min mormor dog förra året är jag så otroligt rädd varje gång en långdragen förkyldning dyker upp. De som inte var med när Ian var inlagd på sjukhuset när han hade sin virusorsakade lunginflammation kan ens försöka sätta sig in i hur jävla dålig han var. De som väl kom för att träffa oss blev så chockade över hans tillstånd att de började gråta. Han var helt väck och det fanns inget vi kunde göra annat än att vänta ut det (p.g.a. att det var orsakat av virus, då de flesta har en bakteriell variant). 
 
Nu är klockan snart 11 och jag ska börja tillaga dagens lunch alldeles strax. Elsa sover i vagnen och Ian lägger pussel med Jake och Piraterna motiv, så det passar bra. 
 
Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera, men jag tycker att dagarna flyter på. 
 
 
 
 



Foton
Publicerat den

Här kommer en bildbomb