Sjuklingar
Publicerat den

Jobbdag även idag, var hemma vid 5, då jag cyklat till och från jobbet. Riktigt bra och anstängande träning idag, med motvind och allt. Imorgon tänker jag ta en pluggdag - det måste jag - så att jag är i fas. Har lämnat in två arbeten jag känner mig nöjd över, så jag hoppas att det syns på betygsättningen och återkopplingen. 

Har varit flera jobbiga förkyldningsdagar och de ser inte ut att bli bättre just nu. Elsa är det värst för, det började med snuva och feber - pang bom - för några dagar sedan. Sedan har hon iallafall varit feberfri men hon är verkligen hängig på ögonen och jätte snuvig/snorig och hostig. Ian har sitt värsta nu, han också, och idag var han dessutom på dagis och smittade ner massa andra oskyldiga barn *skäms*. Nej, men vi visste ju inte att han skulle bli sjuk han också, eftersom att han har varit bra - och vi har varit bra, förutom nån dag med halsont. Kändes dumt att han skulle stanna hemma imorse bara för att Elsa var förkyld, han ville ju så gärna iväg, men såhär i efterhand tycker man ju att vi borde ha beslutat annorlunda imorse. 

Kvällen gick åt till att städa, plocka, ordna lite i fönstren (möblerade om med lampor och sånt) och sedan hjälptes Ian och jag åt att byta sängkläder medan pappa var på träning. Han är en riktig hjälpreda den där godingen! Elsa har suttit och tittat på, krupit efter oss, med sin hängiga look - men mycket tid spenderades såklart i soffan, med massa gos. 
 
 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo