Pluggis
Publicerat den

Härlig start på dagen med att vakna upp vid 7 och vara pigg. Dessvärre har jag luggit jätte konstigt med mitt huvud inatt vilket har resulterat sig i nackvärk. När jag vaknade, vid ett tillfälle mitt i natten, hade jag huvudet i springan som blivit mellan sängkanten och väggen och vid ett annat tillfälle när jag vaknade låg jag utan kudde - och jag är känslig för det där med byte av kudde och då även att sova utan kudde. Jag var inbokad på två gympass på morgonen som därav fick avbokas. Trodde givetvis att jag skulle bli bättre senare under dagen men värken i nacken är kvar ännu. Försöker stretcha lite och det har blivit något bättre den senaste timmen.

Vi satte oss iallafall i bilen och körde iväg och skänkte lite barnkläder till Myrorna. Därefter åkte vi och städade bilen lite - tror att C fick lite panik av att påminnas om att han skulle ut med min bästa kompis fästman och fiska på eftermiddagen. Väl hemma så har jag pluggat lite Psykiatri idag! Fick meddelande från läraren i ämnet idag och hon ville bara berätta att hon var så himla nöjd med mina tidigare inlämnade uppgifter. Hon tyckte att jag hade riktigt bra egna tankar. Det är ju alltid kul! :)

Hur som helst. Pappa C är ute och fiskar, Elsa sover och Ian tittar på Musse Pigg. Då får jag passa på att laga eftermiddagens måltid: Kyckling och ris med currysås och kokta grönsaker.

 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo