Ny säng
Publicerat den

Dagen startade med lite plugg. Avslutade idag min favoritkurs Psykiatri med att lämna in alla mina nlämningar - nu saknas bara några föreläsningar om läkemedel och dess biverkningar som håller till i november. Känns så bra att vara i fas med detta!

Igårkväll hade Elsa oturen med sig och skadade sig för första gången på vår säng. Vi har ju den där MALM-sängen som är ökänd för att vara vass och trubbig på sina ställen. Ian älskar ju att ställa sig på huvudgaveln och hoppa ner i sängen, och Elsa har sett detta och snappat upp det och ställer sig ofta för att härma brorsan där uppe. Redan där kände jag att det var dags att göra något åt saken, vi gillar ändå inte våra madrasser, men så.. Ian och Elsa låg i sängen och busade lite på kvällskröken strax innan de skulle sova. Jag låg bredvid och vi tittade på lite tv ifrån sängen... Mitt i leken så smäller det till i gaveln, varpå jag inser att Elsa låg på magen med huvudet mot gaveln och Ian hade då sparkat henne i rumpan så att hon flög in i gaveln, och den.. den är trubbig - Ian mådde jätte dåligt över detta igår och hade så otroligt dåligt samvete, så jag tyckte även synd om honom. Som tur var så gick det relativt bra, Elsa grät och visst fick hon ett litet jack. C åkte hem till sin syster som har tejp, så vi tejpade det lilla jacket - de skulle ändå inte gjort något annat på sjukhuset och så otroligt djupt var det inte, det kommer säkerligen inte synas alls - men det känns ändå som ett facit på att det är dags att se sig vidare efter en annan säng, åtminståne en ny sängram. 
Vilket vi gjorde, vi beställde efter lite betänketid, en säng från sängjätten. Allt nytt och anpassat för oss och hur vi vill ha våra madrasser, till ett bra pris dessutom. Den kommer om 10 dagar och vi kunde inte vara mer nöjda. 

På kvällen kom Sara och Albin hit för lek och mat. Det var trevligt, som alltid <3 


Suddig men rättvis bild på mina godingar uppe på den förbaskade gaveln..
 



sara

Albin pratar fortfarande om Ian :)

Och vilket sammanträffande, vi ska också köpa ny säng :)



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo