Jobbdag
Publicerat den

Måndagen var häktig då jag skulle till skolan på föreläsning i Psykiatri, där en Case-Manager kom och berättade hur hennes jobb fungerar. Jag skulle verkligen älska det jobbet, och kommer sträva efter att nå dit. Så tråkigt att inte ta sig in när jag hamnade som reserv 29 när jag sökte till det på universtetet i våras. 
Hur som helst är jag jätte glad just nu, då jag fick reda på att jag ska få göra en så kallad validering i en av mina kurser: Vård och Omsorgsarbete 2. Detta kommer ske i mitten på månaden och jag ska då, tillsammans med läraren, gå igenom diverse saker som berör kursen och sedan får jag ett betyg i ämnet. 

Idag har jag jobbat hos min svärfar och haft det allmänt trevligt samtidigt som jag har jobbat. Personalen på hans företag är ju för underbar och en så härlig kombo av 3 olika personligheter, varav 1 av dessa personer är min svåger. Om man säger såhär, man får skratta en del. 
Direkt när jag hade cyklat hem så drog jag av mig de tunga arbetsbyxorna som var tvärfulla av verktyg som vägde bly, för att sedan dra på mig mina gose-jeans och sätta mig i bilen tillsammans med svärfar för att övningsköra. Fick bra betyg på dagens körning, så jag är nöjd! : )
 
 

Mina godingar gosar <3
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo