Höstliga äventyr
Publicerat den

Det bästa med att plugga på distans är ju ändå, givetvis, att man kan utföra sina studier vart som helst bara man har tillgång till dator, internet och en bra bok. Detta utfördes de senaste två dagarna mitt ute i skogen. C höll nämligen igång med stugbygget och har äntligen lagt takpannorna på ena sidan av taket. 
Jag är helt överväldigad över att snart ha ett lantligt litet hus att inreda, men mest av allt är jag glad över att få spendera tid där på grund av lugnet som infinner sig när man är där. 
Jag har nämligen försökt att stressa ner och avsäga mig de värsta stressbidragarna i mitt liv i och med att jag dels är orolig för att stress ska trigga igång min Alopecia Areata, men främst för att jag känner mig redo att slopa så mycket sociala medier som möjligt och försöka fokusera på mig själv, min familj och 'här och nu'. Att vara mitt ute i ingenstans hjälper mig att finna lugn, som sagt, så där känner jag mig avslappnad.
Dock blev besöket till stugan kortsiktig eftersom att både jag och barnen var med, vi stannade bara över en natt, och sen räckte det. Jag kände att jag ville hem och gosa ner mig i min härliga säng eftersom att jag är och var förkyld. Vi hade dessutom inte kunnat göra så mycket mer eftersom att C blev färdig och behöver hjälp för kommande del.

Barnen har å andra sidan haft det skojsigt den kortvariga visiten. Elsa kröp runt i gräset och visade mig alla löv hon kunde hitta. Vädret var ju så sjukt tillåtande för, nästan sommarlek, Ian sprutade sig själv i ansiktet med en vattenpistol och tyckte att livet var rätt så jäkla bra. Vi unnade oss fika i solen och lyssnade på musik på spotify, Ian varvade detta med massa höstskrik som ekade i hela skogen. 'Vem är den pojken som låter?' undrade han när den ekande rösten hördes i fjärran.. På kvällen grillade vi hamburgare som vi toppade med dressing, coleslaw och ananas - sedan var det popcorn och idol-mys <3 
 
 

 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo