Dagar som går..
Publicerat den

Skulle in här och skriva, slutade med att jag skrev lite på ett arbete som jag tänkt bli färdig med senast på tisdag.
 
Hur som helst har vi haft det jätte bra de senaste dagarna. Vi var på leklandet igår för att leka och fika, bara vi fyra. Det var faktiskt mysigt trots att vi försökte få någon kompis att följa med. En heldag med familjen är aldrig fel.
Ian åkte massa rutschkana, snurrade på snurrsak(?), var i bollhavet med syrran, vi fikade och sedan upprepade i leken vidare några timmar. Blir absolut snart igen!

Idag har vi varit ute på landet och umgåtts med nära och kära och sedan har vi byggt på stugan, satt upp fönster idag - det börjar verkligen likna något. Ian har busat hela dagen och varit jätteglad bland löven och tillsammans med sina kusiner. Det är så härligt att se honom såhär spralligt glad. Lillasyster har varit nöjd hon också, om än lite trött på grund av sömnbrist. Kusinerna tog mer än gärna hand om Elsa och Elsa, som är galen i småtjejer klagade inte direkt när hon fick uppmärksamhet av 3 stycken. Strax innan vi gick hem kämpade Elsa ända ut i tårna för att få pussa var och en av töserna. Vi skrattade gott då det såg så jäkla kul ut. Hela munnen öppen med massvis av rinnande saliv. 


 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo