Röntgen
Publicerat den

Idag har jag varit iväg på röntgen. Det gick ju bra och de röntgade mer än bara njurarna för att försäkra sig om att det inte är något annat som gör att jag har ont. Nu är det den där jävla väntetiden som är så jobbig jämt, speciellt för mig som är hypokondrisk av mig. Och denna gång tror jag verkligen att det är något som är fel utöver att jag får njurstenar ibland, har haft ont så länge utan att det gett med sig vilket för mig talar för att det är något annat som ger mig besvär med smärta/obehag. Det gör ju inte så ont att man ligger i fosterställning alla gånger, men det finns där ibland (varje dag iallafall) och gnager som en irritation. Jag blir så förbannad över det. Jag vill ju må bra och samtidigt frågar jag mig själv om det bara sitter i mitt huvud, att jag skapar mina egna symtom (som för mig dessvärre är verkliga) på grund av min oro för att bli allvarligt sjuk. Det är inte lätt det här.

På eftermiddagen hade vi besök av både min svåger med barn, och lite senare så även mina föräldrar som var här och latsjade med barnen och vi hade såklart fika att bjuda på båda gångerna. Lyckades dock inte övertala någon att ta med sig lite tårta hem. Så imorgon åker resterna i soptunnan för nu är jag såååå trött på marsipantårta!!

Nu är barnen till sängs och jag ska titta på finalen av Kockarnas Kamp och få C i städningstankar, får se hur jag lyckas med det sistnämnda ;-)

Barnen för någon vecka sedan när de lekte med alla Elsas olika rosetter och hårspännen.






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo