Elsas första tand
Publicerat den

Idag bröt Elsas första tand igenom. Mammas lilla tjej har ett litet risgryn till vänster-framtand där nere och har verkligen gjort sig hörd under de forna dagarna som passerat. Vi fattade ju att det hade med tänderna att göra, för hon har under minst 2 veckor varit lite annorlunda där nere i munnen, man har kunnat känna att tandköttet varit svullet, men det har också synts på hennes vänstersida där fram att något var påväg upp. Hon har inte heller gärna velat att man ska känna, men inte minst har hennes humör inte varit detsamma. Hoppas nu på några veckors vila från hennes natt-skrik, innan nästa tand ska upp.
Brorsan Ian har haft det roligt idag också. Direkt efter frukost gick vi till mormor och morfars trädgård där vi inte var länge innan Ians vän (granntösen till mina föräldrar) kikade förbi och lekte med honom. De har det roligt med att plocka skott från mina föräldrars träd och samla i diverse hinkar/burkar för att stolt visa upp. Jätte kul att Ian har vänner, även om han inte alltid behandlar dem så trevligt. Haha. Han skriker så mycket att de själva säger till honom att de får ont i öronen (utan att jag har påpekat det först) och sen vill han ju ogärna att de ska leka med något som tillhör honom, och denna fas har han ju inte alltid varit i, som många andra barn varit i. Utan den kom först nu, annars har han alltid varit väldigt mån om att alla ska ha tillgång till att leka med något.
 
Jag själv kunde väll haft lite bättre flyt idag. Jag var ner till affären på lunchen för att handla med mig sallad och lite så, och så skulle jag hämta ut två paket. Det ena behövdes ingen legitimation för, medan det andra behövde det. Och så hade olyckligt nog mitt pass gått ut och blivit ogiltigt. Panik. Fick ju inte hämta ut paketet, men jag ska till polisen imorgon och förnya passet och förhoppningsvis har jag mitt pass ganska snart så att jag hinner hämta ut paketet innan grejerna returneras.  
 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo