Senaste dagarna
Publicerat den

Har varit dålig med uppdatering de senaste dagarna i och med alla förändringar som skett. Jag ska inte sticka under stolen med att det har varit mycket upp och ner, framförallt med skolan då det har krånglat massor. De kunde inte bestämma sig för om jag skulle få plugga, eftersom att jag har alla ämnen jag behöver för att arbeta som undersköterska. Men jag saknar fördjupningskurser för att få ett diplom. Så nu är jag utrustad med två terminers studier, ska klämma in ett högskoleprov i detta - för att sedan söka in till diverse utbildningar som jag på lång sikt vill komma in på universitet. Det skulle ligga bra i tiden om jag kommer in på någon av dem till nästa höst. Annars får jag lägga det på is och arbeta som usk tillsvidare. 

Barnen har det bra. Ian trivs som fisken i vattnet på förskolan och jag älskar avdelningen, de är ute mycket - pysslar och Ian har fått massvis med kompisar och verkar vara så himla nöjd själv, och det gör ju allt för mig. 
Elsa är som vanligt, glad och lugn, och står alltmer utan att hålla i sig - snart kommer hon nog gå. Försökte få henne att gå några steg mot mig här förut och det går sisådär 1 steg. 

Idag har jag iallafall jobbat hos min svärfar några timmar och Christian kom dit med Elsa och hälsade på efter att de hade varit iväg och handlat lite kläder på bergvik och strax efter att de hade åkt därifrån var det lunch. Då åkte jag och min svåger (som jobbar på svärfars företag) och käkade mat nere vid Mörudden. Åt en otroligt god snitzel med grönpepparsås. Himmelskt gott alltså!!
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo