Cirkus
Publicerat den

Vi såg ju fram emot att gå på cirkus under hela veckan. Vi hade verkligen planerat in för att det skulle passa in i vår kalender att komma iväg, för Ians skull, som inte har varit på cirkus tidigare - och eftersom att han är galen i elefanter kändes det så himla kul att få göra det här tillsammans med honom.

När vi kom dit var humöret på topp. Vi handlade lite popcorn och Ian fick en blinkande stav med en stjärna på toppen. Men redan direkt efter att det hade börjat förstod jag direkt vad det här var för typ av cirkus. Jag kan ju säga såhär: Det var en cirkus för män. INTE BARN. 

Elefanterna var inne i 10 minuter - resten av tiden var det massa tjejer som var inne och åmade sig. Och jag menar på det sexiga sättet. Det var som att vara på en strippklubb skulle jag kunna tänka mig. Och det kändes riktigt jävla opassande att man har betalt 1000kr för något som skulle gynna Ian, när det istället blev... snuskigt...
De var inga akrobater direkt heller.. 

Ian verkade slutligen nöjd iallafall, trots att han mesta dels av tiden satt och gjorde massa uttråkade ljud med munnen, stod med ryggen mot cirkusen o.s.v. För den lilla stunden han fick se och klappa elefanterna var guld värt och då glömdes det tråkiga (för oss vuxna: snuskiga) bort..
 
 

 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo