Träning
Publicerat den

Fick ett infall av att det var dags att träna lite dagtid, så efter att vi lämnat Ian på dagis gick vi en promenad hem till min mamma och pappa (båda jobbade när vi kom) och satt där och väntade på att mormor skulle sluta jobbet så att hon skulle kunna passa Elsa medan jag smög iväg på lite pulshöjande aktivitet på gymmet.
Idag körde jag intervaller på löpbandet, lite armövningar med trx och axlar i cabel'n. Sedan körde jag även jumpingsquats (8repsX3sets) och det var jobbigt.

Satsade på en 30 minuters träningsrunda med hög intensitet, ingen direkt vila - (utan i intervallvilan från cardio körde jag armövningarna i trxe:n), och kände att det var helt i sin ordning efter de 30 minuterna hade gått. Var helnöjd med passet då det är det första passet jag har gjort på över en vecka, har varit lite småförkyld och så.
Trots att jag har varit ifrån träningen under den längsta tiden någonsin, sen jag började träna, så kände jag mig stark idag.. Jag ökade på hastigheten när jag körde intervaller och jag orkade lägga på 10kg extra på axelövningarna. Kanske behövde mina muskler få vila lite? Jag vet inte. Allt jag vet är att jag pressade mina axlar för mycket med täta pass och lät inte mina muskler vila.  






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo