Torsdagsgrejs
Publicerat den

Igår tog vi hem vår vovve Hugo, som har varit hos mina föräldrar sedan jag hade stora problem med min foglossning. Nu kände vi att vi ska kunna greja detta och Hugo var glad över att vara hemma igen.
Likaså barnen, för de var riktigt goa med Hugo igår och jag och Ian tog med Hugo och gick till hundgården och hade det bra. Däremot har Hugo fått besvär med kisseriet, för så sent som imorse när jag och Ian tog med oss Hugo påvägen till dagis så kissade han blod, igen. Detta innebär väll säkert ytterligare kristaller i urinen och Chrille är nu iväg med honom till veterinären. Hoppas att allt går bra, man kan aldrig få sluta oroa sig för Hugo. 
 
Nu har jag passat på att skriva ihop alla mina ansökningspapper till utbildningen som startar i höst. 
Hoppas så innerligt på att jag blir antagen och får chansen att utbilda mig till något jag av hela mitt hjärta vill jobba med. Det finns inget värre än att "nöja sig" med något man inte känner för 110%igt och det är lite vid det vägskälet jag har stått i valet och kvalet om hurvida jag ska utbilda mig eller fortsätta.. Med det sagt har jag faktiskt trivts på samtliga arbetsplatser jag har/har haft - men jag vill något mer.. Och skam den som ger sig bara för att man har barn och familj, de förtjänar att jag är mitt bästa jag. Annars har jag faktiskt haft lite ångest för att jag isåfall börjar plugga i augusti. Elsa är inte ens ett år då. Men Christian ska vara hemma och det känns som att han behöver få vara det också, innan barnen är för stora och jag vet inte varför jag måste känna mig ångestfylld över det. Men jag tror att det bottnar i att Elsa är så mammig. Hon har ett stort behov av att vara mig nära. Men hur det än blir tror jag på att det blir bra.






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo