Sjuka
Publicerat den

Christian berättade om hur han var ute och sprang i torsdags och helt plötsligt kom att tänka på att vi inte varit magsjuka på länge. Han sprang samtidigt in på en cykelväg där det stod ett stort träd med massa hängande kvistar, och när han sprang där, så tänkte han att han lika gärna kan säga "peppar peppar, ta i trä" och patetiskt sträcka upp handen och snudda trä-kvistarna för att på något sätt garantera sig själv att vi skulle klara oss... Dagen efter fick Ian magsjuka. 

Så har det sett ut under helgen. Först tog det Ian och inte förrän idag blev jag också drabbad. Det är den kräkiga versionen.
Och som om det inte vore nog jobbigt fick Elsa dunderförkyldning med feber. Innebär då att endast Chrille är frisk, och han valde då att stanna hemma och avlasta mig.

Svärmor var och handlade massa gott, bestående av bland annat bananer, blåbärssoppa och vanliga blåbär, blöjor till båda barnen, köttfärspaket, baguetter, smör, grönsaker, mjölk... Ptja, allt vi kan tänkas behöva inklusive coca cola som är bra, i avslagen form, vid magsjuka. Så himla tacksam över det! 














NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo