Kalas och stråhatt
Publicerat den

Igår var vi hos faster Therese och firade henne lite lätt då hon fyllt 30. Av oss och svägerskan med familj fick hon två kettlebells (12 och 16kg) så att hon får träna lite hemma. Hon är en stor inspirationskälla för mig då hon har gått ner hur mycket som helst i vikt av rätt kost och hård träning. Det är inte alla som klarar av att göra en vikt-resa på det viset och inte under den tiden hon har klarat det på. Men så är hon lite tokstålle och tränar på alla tänkbara tider på dygnet och hur ofta som helst. Finns inget stopp på den kvinnan! Mycket fascinerande...

Barnen hade iallafall väldigt kul, de skrattade och var glada - och de stora tjejerna var såklart nyfikna på Elsa, och Elsa var nyfikna på dom också. Så vi tog lite foton med Christians telefon, tjejerna fick hålla henne en stund och sedan hade tiden sprungit iväg och det var dags att åka till Välsviken och handla. Vi lämnade då av Ian som ville stanna hos mormor och morfar, och samtidigt visa upp sin nya hatt som han fått av farmor. 
 
-
 
Idag har vi städat och haft det mysigt, varit ute på en långpromenad med Hugo i ruggvädret. 
Ian, som ibland är så himla slarvig när vi är ute och går, var idag jätteduktig och tog ett ordentligt tag om vagnen varje gång jag berättade att det en bil i närheten. 
 
När Christian slutar så hinner han inte mer än hem för att byta till arbetskläder innan det är dags för honom att åka till den stugan (som egentligen är ett bostadshus) som vi ska riva ner, flytta till sommarstugan och finjustera.
Svärfar och min pappa ska vara med och hjälpa till, och det som står på agendan för dom idag är att plocka ner tegel från taket. 
 
 
Bibbi <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo