Stugan
Publicerat den

Dagen startade tidigt igår och vi åkte direkt efter frukosten och var framme i stugan strax efter tio på morgonen. Vädret var så grymt härligt mot oss! Solen var framme och vinden var ganska stilla, men ändå denna lätta kylighet mot kinderna. Älskar det.
 
Jag är ganska handlingsförlamad då jag får ont i ryggen hur lätt som helst nu för tiden men jag försökte stoja och busa så mycket jag orkade på förmiddagen. Vi sparkade lite boll. Mest pappa, Ian och Ians farfar, men de som hade allra roligast tillsammans var faktiskt Ian och W (Ians kusin som är född året innan Ian). De lekte för första gången på ett sätt som jag inte sett dom leka förut, med ren glädje, sprang runt och höll varandra i handen, stundvis lite avundsjuka då de ville ha samma saker. Men de följde efter varandra ute på gården, gick ensamna till gungställningen/kanan och grejade, hoppade studsmatta och lite så. De plockade stenar i en skottkärra och hällde av dom på anvisad plats. Det var kul tyckte dom.
 
Ian sov dock ingen middag igår vilket resulterade i en något bestämd kille som väldigt ogärna ville att man skulle säga emot. Men fortfarande, han är aldrig riktigt omöjlig att ha att göra med. Jag tyckte att han höll humöret uppe jättebra, men han behöver verkligen den där vilan runt lunch, för sin egen skull. 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo