Gravid vecka 40
Publicerat den

Är i vecka 40 nu. 5 dagar kvar innan BF och nätterna är ett helvete.
Känner av foglossningen mer nu än vad jag gjort under några veckors tid, men det kan bero på att Ian har varit hemma och krävt att bli buren titt som tätt när min rygg har varit van att vila under sjukskrivningen.
Annars har jag förvärkar som kommer lite då och då, tyckte att de var mer regelbundna och framträdande för någon vecka sedan och att det nu har lugnat ner sig, önskar att det vore tvärttom.
Däremot har jag fått en kvarsittande värk i blygdbenet eller vad jag ska kalla det, bm sa att bebisen ligger med sitt huvud och trycker väldigt djupt ner och att det antagligen är det jag känner. Ont gör det. Känns verkligen som att ha ett huvud hängande över "exit". Det ilar, värker, sticker och trycker. Säg nu inte att jag ska behöva gå såhär två veckor till. Då svimmar jag!

Bebis har hållt sig precis på kurvan under hela graviditeten, ibland lite under mittersta t.o.m., men har gjort någon jätte-spurt nu i de senaste tre veckorna och ligger nu alltså en bit över. Bm tror att vi får en Ian-sized bebis igen (över 4kg), vilket jag inte fruktar. Jag har redan fött en bjässe och det gick det med, antar att det inte gjorde mer ont än att föda en 3kg bebis. För några veckor sedan trodde hon att bebisen skulle bli betydligt mindre än vad Ian var vid födseln, men så var det ju den här sista tillväxten de senaste veckorna som bara... exploderade. Häftigt hur det är!
 
Detta har nog med pappas gener att göra eftersom att Chrille och hans syskon vägde över 4kg vid födseln, medan jag och mina syskon vägde runt 3kg, för enligt bm är detta med födelsevikt ärftligt.
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo