Update
Publicerat den

Här flyter allt på och vi befinner oss alla i vår bebisbubbla.
Ian spexar och larvar sig inför lillasyster. Han vill pussa och ha henne i knät mest hela tiden, men annars är han i stort sett som vanligt. Han leker med sitt och är nöjd. Vissa stunder visar han dock att han är lite avundsjuk t.ex. genom att kasta saker på golvet (som han aldrig annars gör) och ger oss en blick som jag aldrig sett förut, men det är något man får räkna med även om det gör ont i mammahjärtat, att han känner så är ingenting som är roligt då han är precis lika älskad som innan. Han har iallafall inte påvisat något för sin syster, han är så himla gosig runt henne - och försiktig.
 
Vi har haft fullt upp att göra. Har vi inte varit ute och träffat folk, varit i affärer o.s.v. så har jag suttit och ammat vilket jag ser som en befrielse då jag har så grymt mycket mjölk denna gång. Mjölkstockningen var ett faktum redan dag 3. Ammar jag på ena bröstet läcker det andra så jag får sitta med en handduk över det, ska skaffa en sån där uppsamlingskopp och möjligtvis donera till mjölkbanken ifall mjölken fortsätter flöda såhär. Man behöver inte vara orolig för att hon inte får i sig iallafall. Jag är så jätteglad över att amningen fungerar som den ska, det gjorde den ju inte med Ian. Enligt BVC (som kommer på hembesök på tisdag) så ska hon ammas så mycket som möjligt under sin vakna tid. Det är ju inte bara för min mjölkstocknings skull eller för hennes hunger, utan också för närheten som det ger.
 

Elsa måste vara en av de snällaste bebisar som finns. Sen hon föddes har hon sammanlagt gråtit 5 minuter eller något och varje gång hon gör ifrån sig ett ljud spärrar Ian upp ögonen och ser jättechockad ut. Nätterna är också bättre än förväntat. Hon äter 2-3 gånger under natten och sedan sover hon. Ian har inte blivit störd en enda gång, förutom första natten hemma då han sov oroligt p.g.a. omställningen att ha en lillasyster hemma. Då pratade han rätt härligt mycket i sömnen.. Haha. För egen del blir det nog bättre snart, jag är trött och får frossa nattetid av mjölkstockningen.
 
_
 
Idag har Ian blivit stiligt klippt av pappsen och ska snart dra på sig finkläder inför fotografering på Öppna Förskolan som vi hade bokat för några månader sedan. Vi ska försöka att få till en syskonbild om det går och Ian vill och därefter har vi planerat för en rolig dag på Kilene tillsammans med kusinerna I och T.
De får busa på bäst de vill och sedan, när veden blivit tillräckligt varm, ska det grillas korv. En såndär perfekt utedag med andra ord, med massa barnskratt!
 
Bildbomb






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo