Nytt objektiv och annat nytt
Publicerat den

Ja, så har vårt nya objektiv kommit och vi har hunnit prova det i detta kassa inomhusljus.
Längtar till morgondagen då jag och Ian ska ut till lekparken (om vädret tilåter) då ska jag passa på att testa det ordentligt. Nu fattas bara ett nytt kamerahus och ett till mindre objektiv, men jag är helt klart nöjd för nu.
 
Vi har även varit på biltema och handlat på oss massa engångstallrikar, engångsbestick och plastmuggar då vi fortfarande (!) inte har något vatten såhär 24 timmar senare och det verkar inte som att Hammarökommun kan besvara när läckan ska vara lagad och vattnet ska vara tillbaka. För att slippa massa onödig disk med vatten som vi inte har så valde vi att göra så. Vi köpte även några dunkar som Ian och Chrille gick till vattentanken och fyllde förut. Ian hade roat hela kön med sin humor och folk hade skrattat ljudligt.

Förutom det har vi handlat åkpåsen som vi dregglade efter på Köpbarnvagn. Ian var med och lekte med lite Jabadabadoprylar som kommer läggas till i hans önskelista över julklappar. Medan bebisen i magen är en åkpåse rikare så fick Ian med sig en schamporing. Något Ian aldrig vänjer sig vid så är det att duscha och främst att tvätta håret, hoppas nu på att det ska gå lite lättare.
 
Denna bild togs från matbordet som är ca 3,5m ifrån motivet.
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo