I förrgår
Publicerat den

 
I förrgår var en sån där tråkigt kall dag då vi inte visste vad vi skulle hitta på riktigt. Vi busade så gott det gick här inne men innan lunch kände jag att det var dags att gå ut och leka av sig lite, så vi begav oss ner till lekparken. Det var glada miner ända tills det att grabben fick inse att han inte kunde sitta i bebis-gungan utan var tvungen att sätta sig på däck-gungan istället. Han får nämligen inte plats i den lilla gungan när han har täckbyxorna på sig. Det slutade med att vi gick runt och tittade på kråkor istället. Det var tydligen lite roligare.

På eftermiddagen kom pappsen hem och vi åkte hem till mina föräldrar och fördrev lite tid. Ian kollade på "gummibär" med morfar och åt sin favoritfrukt, klementin/satsuma och jag fick på så sätt lite avlastning medan pappsen åkte på combat-pass på gymmet. 
 
Därefter var det dags att åka då klockan hunnit bli nio. Det gjorde inte Ian så mycket eftersom att han sov middag mellan 13 och 16 (!!). Påvägen hem tyckte Christian att det var dags för att besöka guppiga vägar så vi drev runt ett tag tills vi slutligen kom hem och kröp till kojs alla tre.






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo