Forna dagar
Publicerat den

Dagarna bara flyger förbi och jag pratar nog för Christian också när jag säger att vi vill pausa tiden.
Att leva med två barn, som vi har gjort i dryga veckan nu, är inte alls så som vi trodde att det skulle vara och om det har att göra med att Elsa är så enkel bebis vet vi inte. En sak är säker: man är mer trygg i sin roll som förälder.
 
Vi har iallafall haft att göra de forna dagarna. Vi har varit hos släktingar, haft släktingar hemma och nu väntar vännerna på att få komma. Idag skulle vi haft Alex och Maria hemma men de kände sig inte helt friska idag så vi fick planera om för dagen. Det var inga problem för pappsen och Ian drog till familjegympan imorse och jag och lillan fick lite egentid.
 
Eftermiddagen spenderade vi utomhus i lekparken där Ian gungade en bra stund, fingrarna frös till is på oss alla trots vantarnas närvaro, endast Elsa var varm och gosig nere i vagnen. Därefter var vi ute i skogen och gick och letade efter troll och plockade kottar som Ian ska lämna till tomten på julafton, för att sedan ta vägen förbi båthamnen för att titta på båtar och ankor precis innan vi gick tillbaka hem. Vi tog givetvis med kameran. Pappsen stod för många fina bilder, ska bli så kul att framkalla sen.
 
Nu har gubben precis stått för middagen som bestod hamburgare med friscobröd.
Mätt i magen och nöjda barn. Nu blir det soffmys, det förtjänar vi.
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo