Besök
Publicerat den

Jag har varit jättelat på bloggfronten och den enda anledningen till det är att vi har haft något att göra hela tiden och när det väl har blivit så väl att man kan dimpa ner i soffan. Ja.. Då har mina äckliga förvärkat härjat med oss.
 
Vi har blandannat haft Elin på besök hos oss. Hon hade med sig en kladdkaka med dumlefluff som man skulle kunna äta sig redigt mätt på, tyvärr (eller så är det en bra sak) blir man mätt alldeles för fort då den är så jädrans mäktig, men sååå god.
Förutom godheterna hade Elin med sig en teletubbie-docka till Ian. Han hade ju Dipsy och Po sen tidigare, och nu fick han även Tinky Winky, så den han saknar nu är La-La. Och detta tjatar han givetvis mycket om. Det enda Elin fick var halvtaskiga chokladbollar som jag snabb-bakade under dagen och en mycket fin teckning från Ian som han var så stolt över att få lämna till sin Elin.
När Chrille kom hem pratade vi kameror och objektiv och har bestämt oss för att skaffa ett fast 50mm till vår Nikon som vi även ska byta ut till något annat kamerahus inom märket Nikon. 
Vi åkte till och med till Elgiganten dagen därpå för att köpa objektivet men så visade sig att den var slut både i butik och hos leverantören. Men så ringde ju Elin och berättade att den fanns, till och med något billigare, på netonnet. Så eventuellt blir det en beställning idag och leverans inom 1-2 dagar. Kul med fina syskonbilder framöver här.
 
 
 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo